Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 17-11-2010, 13:31   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,368
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Заедничките маки на Србите и Албанците

Србите и Албанците ги мачат исти проблеми: корупција, недоверба во институциите, организиран криминал... Накратко - транзиција. Кога ќе согледаат дека се во ист кош, комуникацијата станува поедноставна.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Албанците им се заканија со нова војна на Македонците ако не биде по нивно barba News and Political talks 16 07-04-2010 19:33
Ма каква социјалдемократија, купуј ги Албанците! barba Macedonian Daily News 0 01-07-2009 13:03
Партиите ги радикализираат Албанците vlade_20 News and Political talks 3 04-06-2009 14:11
Демократската партија на Албанците обвинува за масовно испуштање од работа на Албанците BorisVM Macedonian Daily News 0 06-02-2009 03:10
Крсте Мисирков MakOhrid Macedonian History 6 22-07-2007 00:13


All times are GMT +2. The time now is 13:09.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51