Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 26-09-2010, 13:10   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Во потрага по успешен профил

Социјалдемократската партија на Германија и натаму е во потрага по одреден курс со кој ќе ги придобие гласачите. Тоа е централна тема и на денешниот вонреден конгрес во Берлин.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Дневни економски и бизнис вести TrOtOaRkA Business and Economy 3262 03-06-2010 17:12
Профил на кандидатот за градоначалник од редовите на ДИУ Шефќет Зеколи BorisVM Macedonian Daily News 0 18-03-2009 17:40
Чиј профил? Mara Chit-chat & Coffee 96 13-02-2009 14:00
ТАШКОВИЌ ВО ПОТРАГА ПО ИНВЕСТИЦИИ ВО ДЕТРОИТ barba News and Political talks 15 30-08-2007 14:32
Археолозите во потрага по универзитетот на Климент strich Macedonian History 40 25-04-2007 21:54


All times are GMT +2. The time now is 09:14.



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51