Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 29-10-2010, 23:00   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,368
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Во потрага по „невината“ Германија

Министерството за надворешни работи на Германија имало удел во холокаустот, а војниците и населението исто така знаеле што се случува во земјата. Зошто овие сознанија се потиснуваа во германската јавност?

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Десниот екстремизам во Германија BorisVM Macedonian Daily News 0 24-10-2010 22:10
Пропадна мултикултурниот концепт на Германија BorisVM Macedonian Daily News 0 17-10-2010 17:50
Во потрага по успешен профил BorisVM Macedonian Daily News 0 26-09-2010 13:10
Кинеските фирми експандираат во Германија BorisVM Macedonian Daily News 0 16-07-2010 21:21
Како марката ја обедини Германија? BorisVM Macedonian Daily News 0 04-07-2010 05:13


All times are GMT +2. The time now is 13:09.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51