Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-08-2010, 12:30   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,362
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Војна и по војната

Денеска (01.08.) стапува на сила Конвенцијата на ОН за забрана на касетните бомби. Тие се сметаат за особено подмолни, бидејќи долго време остануваат неоткриени, се додека на нив не налета некое дете или земјоделец.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Албанците им се заканија со нова војна на Македонците ако не биде по нивно barba News and Political talks 16 07-04-2010 19:33
Со панаѓури не се објаснува војната од 2001-та barba Editorials 0 24-01-2010 02:58
Војна на Бесмртните ateisst Religion and Mythology 5 17-04-2009 09:59
Браќата Качински им објавија војна на олигарсите barba News and Political talks 1 14-09-2007 19:01
Тројанците биле Словени?! MK World News 23 10-07-2007 22:50


All times are GMT +2. The time now is 09:00.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51