Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-11-2010, 11:52   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,368
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Во ЕУ сиромашните им помагаат на сиромашните

Во Португалија едно социјално здружение згрижува преку 100-на сиромашни луѓе со топол оброк еднаш во денот. Општинските власти ја поддржуваат оваа акција со тоа што даваат пари за да се купат прехранбените производи.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Дневни економски и бизнис вести TrOtOaRkA Business and Economy 3262 03-06-2010 17:12
Помагаат, ама не решаваат BorisVM Macedonian Daily News 0 30-05-2009 21:10
Парична помош за сиромашните средношколци barba Law 0 31-01-2009 13:38
Богатите - побогати, сиромашните - посиромашни! BorisVM Macedonian Daily News 0 23-01-2009 07:41
Се поголем јазот меѓу богатите и сиромашните Бугари BorisVM Macedonian Daily News 0 22-01-2008 18:30


All times are GMT +2. The time now is 13:09.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51