Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-09-2010, 18:42   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Владата рече „да“ за најобемните мерки за штедење

Владата на Германија го изгласа најобемниот пакет за заштеда, со кој што до 2014 година треба да се заштедат 82 милијарди евра од буџетот.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Евангелие и поука за денес barba Religion and Mythology 294 07-03-2011 15:24
Чудата (муџизите) кои Господ ги направи за неговиот пратеник Мухаммед Al Khalid Religion and Mythology 8 09-08-2010 18:47
Дали Верувањата на Исус се Исти со тие на Муслиманите и религиозните "христијани" ateisst Religion and Mythology 0 01-06-2009 01:18
Владата треба да реши кои мерки ќе бидат преземени во иднина за заштита од новиот грип BorisVM Macedonian Daily News 0 06-05-2009 03:50
Спомени - Ѓорче Петров MakOhrid Macedonian History 21 26-07-2007 11:37


All times are GMT +2. The time now is 03:41.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51