Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 18-08-2010, 15:21   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Убавини кои допрва се откриваат

Преспа некогаш бил еден од најпечалбарските краишта во Македонија. Сега, печалбарите се враќаат во своите краишта, ги разгоруваат запретаните огништа. Годинешната туристичка сезона овде се оценува како успешна.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
СМЕНА НА РАКОВОДСТВОТО НА РФМ Bozinovski News and Political talks 5 11-10-2009 17:23
Зошто Религиите и Верите го "докажуваaт постоењето" на Бог ateisst Religion and Mythology 0 17-08-2009 03:05
Идниот суд barba Religion and Mythology 0 15-04-2009 12:47
Македонскиот историчар проф. д-р Зоран Тодоровски Bozho Macedonian History 42 12-02-2009 21:31
Историски лекции by Македон Makedon Macedonian History 1 21-04-2007 07:15


All times are GMT +2. The time now is 03:42.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51