Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-12-2010, 18:40   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,367
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Цирих е најскапиот град за живеење во Европа

Цирих има околу 380.000 жители. Тој претставува центар на стопанскиот, научниот и општествениот живот во земјата. Цирих е европски град кој има висок квалитет на живот и затоа е многу скап за живеење.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Прва мисла кога се разбудивте!? Mona Lisa Miscellaneous 3101 20-04-2018 17:28
Претседателствувањето со Советот на Европа е големо признание за Македонија barba Macedonian Daily News 0 17-06-2009 14:30
СКОПЈЕ 151 НАЈДОБАР ГРАД ЗА ЖИВЕЕЊЕ ВО СВЕТОТ, А 138 СПОРЕД ИНФРАСТРУКТУРА barba Macedonian Daily News 0 29-04-2009 16:03
ЧИКАГО- Ветровит град Mara Travel and Places to Visit 18 01-12-2007 00:13
Се откопува утврден град на Филип Втори MakOhrid Ancient Macedonia 0 16-09-2007 13:04


All times are GMT +2. The time now is 23:54.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51