Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-08-2010, 14:11   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,367
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Центарот голта се‘

Од криза е погодена цела Грција, но на северот се чини последиците се чувствуваат повеќе. Виновни се структурното запоставување на регионот и инвестициона политика што се концентрира на Атина, пишува „НЦЦ“.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Се‘ штеди на се‘, само не на оружје! BorisVM Macedonian Daily News 0 02-06-2010 22:11
Резбарството е животот на 50 годишниот Голуб од Берово, самоук копаничар BorisVM Macedonian Daily News 0 21-04-2009 13:10
Се‘ помоќна власт и се‘ помалку слободно општество BorisVM Macedonian Daily News 0 27-01-2009 20:30
Карамбол во центарот на Скопје - од автобус се излеаја 30 литри нафта BorisVM Macedonian Daily News 0 13-02-2008 22:50


All times are GMT +2. The time now is 23:52.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51