Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-10-2010, 02:22   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,368
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Статистиките не се се‘

Во историски поглед 20 години се само еден миг. На тоа треба да помислат сите, кои 20-годишнината од повторното обединување ја земаат како повод за критика на она што подвојува, а да не го удостојат постигнатото.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Се‘ штеди на се‘, само не на оружје! BorisVM Macedonian Daily News 0 02-06-2010 22:11
Фуере: Владата да направи се‘ за да го рефлектира ентузијазмот на граѓаните за влез во ЕУ BorisVM Macedonian Daily News 0 11-05-2010 16:00
Германците донираат се‘ помалку BorisVM Macedonian Daily News 0 10-04-2010 21:40
Се‘ е по старо BorisVM Macedonian Daily News 0 25-02-2009 00:30
Се‘ помоќна власт и се‘ помалку слободно општество BorisVM Macedonian Daily News 0 27-01-2009 20:30


All times are GMT +2. The time now is 13:11.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51