Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 29-09-2010, 13:50   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Спречени терористички напади на Ал Каеда во Европа

Западните разузнавачки служби спречиле заговор на Ал Каеда за напади во Британија, Франција и Германија. Заговорот бил во почетна фаза, заканата од него е намалена по убиството на повеќе лидери на Ал Каеда во Пакистан.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Прва мисла кога се разбудивте!? Mona Lisa Miscellaneous 3101 20-04-2018 17:28
Блер се плашел од нови терористички напади BorisVM Macedonian Daily News 0 30-01-2010 02:10
Претседателствувањето со Советот на Европа е големо признание за Македонија barba Macedonian Daily News 0 17-06-2009 14:30
Опасност од терористички напади во Франција, Португалија и Велика Британија BorisVM Macedonian Daily News 0 19-01-2008 18:10


All times are GMT +2. The time now is 11:57.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51