Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-11-2010, 00:10   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,367
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Советот за печат опоменува и надгледува

За почитување на правилата за слободно новинарство, издавачите и здруженијата на новинарите основаа Совет за печат. Секој може да поднесе жалба до Советот, доколку смета дека некој медиум ги прекршил основните правила.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Претседателствувањето со Советот на Европа е големо признание за Македонија barba Macedonian Daily News 0 17-06-2009 14:30
Соопштени имињата на 20-те кандидати за членови на советот на јавни обвинители BorisVM Macedonian Daily News 0 11-02-2008 22:20
СДСМ со нови обвинувања за манипулации со градежни маркички од советот на општина Центар BorisVM Macedonian Daily News 0 28-01-2008 20:10
Советот на Европа со резолуција за Косово BorisVM Macedonian Daily News 0 23-01-2008 19:10
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ПЕЧАТ НА ВМРО-ДПМНЕ barba News and Political talks 22 04-10-2007 12:43


All times are GMT +2. The time now is 23:53.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51