Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 30-10-2010, 11:00   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Соседот ти е првиот (не)пријател

На конференцијата на Институтот „Гете“ во Берлин се дискутираше за меѓусоседските односи во ЕУ. Притоа стана збор и за спорот меѓу Македонија и Грција, како и за европската перспектива на земјата.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ПОЗИТИВЕН ПРИРОДЕН ПРИРАСТ ВО ПРВИОТ КВАРТАЛ barba Macedonian Daily News 0 18-05-2009 17:15
Негативно конотирање од Грција на изборната победа на Иванов во првиот круг BorisVM Macedonian Daily News 0 25-03-2009 06:53
Првиот сведок на одбраната замина за Хаг BorisVM Macedonian Daily News 0 25-01-2008 23:21
Денеска беше погребан првиот премиер на РМ академик Никола Кљусев BorisVM Macedonian Daily News 0 19-01-2008 06:21
Почина првиот македонски премиер и академик Никола Кљусев BorisVM Macedonian Daily News 0 18-01-2008 06:11


All times are GMT +2. The time now is 15:46.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51