Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 19-11-2010, 01:49   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Сомнителен пакет за Германија?!

Терористичката закана за Германија се наметнува на редовната есенска конференција на покраинските министри за внатрешни работи и сојузниот министер Томас де Мезие. Во меѓувреме во Намибија е откриен сомнителeн пакет.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Јевропа 3.0 achtung_panzer Editorials 1 06-06-2010 18:10
Дневни економски и бизнис вести TrOtOaRkA Business and Economy 3262 03-06-2010 17:12
Германија го заобиколи Балканот со новиот гасовод achtung_panzer World News 0 04-04-2010 23:27
Пакет мерки за посилна Германија BorisVM Macedonian Daily News 0 13-01-2009 18:10
Селмани се запозна како функционираат клиничките центри во Германија BorisVM Macedonian Daily News 0 18-01-2008 06:11


All times are GMT +2. The time now is 09:16.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51