Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-09-2010, 21:50   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Синдикатите бараат поголеми плати

Во првата половина од годината, германската економија оствари изненадувачки висок раст. Од тоа сакаат да профитираат и синдикатите и затоа бараат повисоки плати за вработените. Но, дали нивните барања се оправдани?

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Минималните плати во ЕУ од 112 до 1610 евра barba Macedonian Daily News 0 07-04-2010 02:10
Макрадули ќе му плати 5.000 евра на Јанакиески за клевета barba Macedonian Daily News 2 13-01-2010 13:15
Државните универзитети бараат Владата да ја преиспита одлуката за диспензирани студии BorisVM Macedonian Daily News 0 29-05-2009 08:40
Новинарите бараат помалку притисоци и поголеми плати BorisVM Macedonian Daily News 0 05-05-2009 03:40


All times are GMT +2. The time now is 03:42.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51