Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 17-07-2010, 21:50   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,363
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Село мое поубаво од Париз...

Македонија има огромен потенцијал за развивање на алтернативниот туризам - селскиот, еколошкиот и планинскиот туризам, а во поново време и квалитетниот верски туризам, здравствениот и посебно винарскиот туризам.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Русија ќе гради храм во срцето на Париз barba Religion and Mythology 0 11-04-2010 14:47
Македонскиот службен јазик во село Дужине barba Macedonian Daily News 0 15-10-2009 00:23
За влакно е спасен животот на болна старица од подплачковичкото село Кучица BorisVM Macedonian Daily News 0 12-01-2009 07:30
Спомени - Ѓорче Петров MakOhrid Macedonian History 21 26-07-2007 11:37


All times are GMT +2. The time now is 21:17.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51