Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 14-11-2010, 13:01   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,368
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Седум „еврозаповеди“ за Црна Гора

Црногорските политичари беа задоволни по објавувањето на одлуката на Европската комисија дека ја прифаќа кандидатурата на Црна Гора, но сега се чини сфатија дека тоа е многу повеќе од признание.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Смрт наместо спас во Црна Гора! BorisVM Macedonian Daily News 0 30-09-2010 01:53
Црна Гора станува вистински коцкарски рај? BorisVM Macedonian Daily News 0 05-07-2009 15:40
Македонија и Црна Гора следниот понеделник ќе добијат препорака за визна либерализација BorisVM Macedonian Daily News 0 12-05-2009 17:10
Црна Гора и Турција потпишаа договор за безвизен режим BorisVM Macedonian Daily News 0 19-01-2008 06:00
Претседателски избори во Црна Гора на 6 април BorisVM Macedonian Daily News 0 18-01-2008 05:50


All times are GMT +2. The time now is 13:09.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51