Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-11-2010, 12:11   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,368
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Се зборува ли за еден ист извештај?

ЕУ-амбасадорот во Македонија Ерван Фуере денеска во Скопје ќе го презентира вчерашниот извештај на ЕК за напредокот на Македонија во процесот на интеграција во ЕУ. Власта и опозицијата со спротивни гледања на оценките.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Две убави работи не влегуваат во еден ист џеб! BorisVM Macedonian Daily News 0 03-10-2010 14:30
Грчкиот Тројански Коњ наречен Православие ateisst Religion and Mythology 6 05-01-2010 16:28
SVETA TROICA. stepo Religion and Mythology 6 15-11-2009 15:27
Најголемите лаги на бугарската пропаганда Makedon Macedonian History 5 21-04-2007 14:43
Историски лекции by Македон Makedon Macedonian History 1 21-04-2007 07:15


All times are GMT +2. The time now is 13:10.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51