Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-11-2010, 00:10   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,362
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Се’ зависи од македонската политика!?

Лидерот на СДСМ Бранко Црвенковски е во Берлин. Тој уште еднаш слушна дека Германија и натаму ќе ја поддржува Македонија на евроатлантски пат, но спорот со името не смее да биде алиби за неспроведување на реформите.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Кога се’ зависи од јаболкото BorisVM Macedonian Daily News 0 07-02-2010 15:50
Македонскиот историчар проф. д-р Зоран Тодоровски Bozho Macedonian History 42 12-02-2009 21:31
Книжевниците од Македонија mopo-R Macedonian History 76 14-02-2008 21:11
Непознат извештај на Методија Шаторов - Шарло barba 19-20th century 24 28-11-2007 14:20
Крсте Мисирков MakOhrid Macedonian History 6 22-07-2007 00:13


All times are GMT +2. The time now is 09:00.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51