Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 30-08-2010, 18:11   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Сарацин ја пречекори границата

„Германија се уништува: како самите ја ставаме земјата на коцка“ - е насловот на книгата што денеска излегува во продажба, а чиј автор е Тило Сарацин, член на управниот одбор на Бундесбанката. Полемиката е жестока.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Сарацин повторно полемизира околу мигрантите BorisVM Macedonian Daily News 0 26-08-2010 17:33
Македонското собрание ја потврди границата со Косово BorisVM Macedonian Daily News 0 18-10-2009 15:50
Шведска: Хрватска и Словенија да размислат за спорот со границата BorisVM Macedonian Daily News 0 23-06-2009 01:30
Хрватска и Совенија далеку од договор за границата BorisVM Macedonian Daily News 0 19-06-2009 12:50
Ранети египетски полицајци на границата со Газа BorisVM Macedonian Daily News 0 26-01-2008 19:20


All times are GMT +2. The time now is 03:44.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51