Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-10-2010, 15:21   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Самит со стегнати вилици

За ЕУ вчерашниот (06.10) ден беше ден со две лица. Од една страна, самитот со Јужна Кореја во Брисел се покажа како особено успешен и хармоничен, но средбата меѓу ЕУ и Кина помина во прилично затегната атмосфера.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Самит без имиња? BorisVM Macedonian Daily News 0 18-03-2010 02:40
Претседателски самит на земјите од југоисточна Европа во Цетиње BorisVM Macedonian Daily News 0 04-06-2009 22:11
Троен Самит во Вашингтон BorisVM Macedonian Daily News 0 07-05-2009 16:00
Самит на Г8: како до храна за цел свет? BorisVM Macedonian Daily News 0 19-04-2009 12:51
Високи очекувања-ЕУ самит за финансиската криза BorisVM Macedonian Daily News 0 01-03-2009 13:20


All times are GMT +2. The time now is 11:58.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51