Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 28-07-2010, 11:56   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,367
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Реакции по состанокот на Советот за стабилизација и асоцијација

ЕК не ја менува позитивната препорака за преговори со Македонија, изјави по состанокот на Советот за стабилизација и асоцијација комесарот Штефан Филе. Какви се оценките од Скопје по последните изјави од Брисел?

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Што по истекот на Спогодбата за стабилизација и асоцијација!? BorisVM Macedonian Daily News 0 13-06-2010 00:30
Шести редовен Совет за стабилизација и асоцијација помеѓу ЕУ и Македонија BorisVM Macedonian Daily News 0 27-07-2009 19:50
Советот за стабилизација и асоцијација ќе го мери напредокот на земјава BorisVM Macedonian Daily News 0 20-06-2009 01:00
Претседателствувањето со Советот на Европа е големо признание за Македонија barba Macedonian Daily News 0 17-06-2009 14:30


All times are GMT +2. The time now is 21:58.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51