Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-07-2010, 17:30   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,367
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Проклетство или благослов - пред 20 години во источна Германија дојде марката

Со монетарната унија, според многумина, беше создаден најважниот предуслов за повторното обединување на Германија. Со западногерманската марка преку ноќ и во продавниците на Истокот стигна разновидна стока од Западот.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Најголемите лаги на бугарската пропаганда Makedon Macedonian History 5 21-04-2007 14:43
Историски лекции by Македон Makedon Macedonian History 1 21-04-2007 07:15
Десет години од протести dejan News and Political talks 3 19-02-2007 08:59


All times are GMT +2. The time now is 21:58.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51