Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 30-08-2010, 18:11   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Проблемот на Ромите не се решава само со пари

Ромите се најбројното малцинство во Европа. Повеќе од две третини од нив живеат во Источна Европа и на Балканот. Многумина од нив ја бараат својата среќа во Франција.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Балканска крчма Jakov Macedonian History 135 12-03-2010 22:04
Дали Исламот Православие Католицизам Протестантизам се Монотеистички Религии ? ateisst Religion and Mythology 11 04-09-2009 03:06
UMD President Questions Greek Foreign Minister MakOhrid News and Political talks 45 05-03-2009 20:36
Книжевниците од Македонија mopo-R Macedonian History 76 14-02-2008 21:11
Крсте Мисирков MakOhrid Macedonian History 6 22-07-2007 00:13


All times are GMT +2. The time now is 03:41.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51