Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-09-2010, 19:40   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Преговорите „проодеа“

Израелските и палестинските лидери ја минаа првата препрека во тешките преговори за надминување на децениските проблеми кои ги очекуваат во следните 12 месеци. Договорени се средби на секои две недели.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Извештајот на ЕК - педерлукот клучен за влез во ЕУ Jakov News and Political talks 56 06-11-2009 10:37
Извесен почетокот на преговорите? barba Macedonian Daily News 1 12-10-2009 19:22
Грција во преговорите за спорот за името со Македонија влегла со добра волја и искрени нап BorisVM Macedonian Daily News 0 25-02-2009 00:30
Македонската позиција во преговорите за името на ден пред нивното продолжување останува не BorisVM Macedonian Daily News 0 10-02-2009 21:50
СМК: Да прекинат преговорите со Грција barba News and Political talks 15 15-08-2007 09:23


All times are GMT +2. The time now is 03:43.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51