Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-07-2010, 18:22   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,367
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Пред 50 години заборавен, денес многу популарен

2010 е година на јубилејни годишнини од раѓањето на неколку големи композитори. По одбележувањето на 200 роденден на Фредерик Шопен и Роберт Шуман деновиве се прославува 150 годишнината од раѓањето на Густав Малер.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ОТКРИВАЊЕТО И ПРЕНЕСУВАЊЕТО НА МОШТИТЕ НА ПРЕПОДОБНИОТ СЕРАФИМ ВО 1991 ГОДИНА barba Religion and Mythology 0 16-01-2010 16:16
Зошто Религиите и Верите го "докажуваaт постоењето" на Бог ateisst Religion and Mythology 0 17-08-2009 03:05
Идниот суд barba Religion and Mythology 0 15-04-2009 12:47
колумни (или МИСЛЕЊА) од утрински! filip petrovski News and Political talks 82 03-11-2007 12:36
Десет години од протести dejan News and Political talks 3 19-02-2007 08:59


All times are GMT +2. The time now is 21:58.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51