Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 18-10-2010, 18:01   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,367
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Посета во деликатен момент

Германскиот претседател Кристијан Вулф од денеска ја почнува повеќедневната посета на Турција, при која со своите домаќини ќе разговара за билатерални и европски теми, но пред се’ ќе се заложи за верска слобода.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Гутенберг во посета на Авганистан BorisVM Macedonian Daily News 0 12-11-2009 20:00
Вестервеле во прва посета на Париз BorisVM Macedonian Daily News 0 03-11-2009 18:20
Добро е што власта и опозицијата реагираа брзо по охрабрувачката посета на Оли Рен BorisVM Macedonian Daily News 0 25-07-2009 19:20
Кнут Волебек во неколкудневна работна посета на земјава BorisVM Macedonian Daily News 0 29-01-2009 01:10
Прва посета на грчки премиер на Турција по цели 50 години BorisVM Macedonian Daily News 0 23-01-2008 19:10


All times are GMT +2. The time now is 21:57.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51