Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-11-2010, 12:31   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,362
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Порастот - надминат модел?

Последиците од глобалната финансиска криза и од промената на климата исто така го нагласуваат прашањето дали е порастот воопшто рецепт за успех за во иднина? Какви се ставовите на експерти од различни области?

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Нов модел на недискриминација BorisVM Macedonian Daily News 0 21-09-2010 12:22
Дневни економски и бизнис вести TrOtOaRkA Business and Economy 3262 03-06-2010 17:12
Спорот за името би можел да биде решен за шест месеци BorisVM Macedonian Daily News 0 18-02-2010 18:10
Претседателот Црвенковски не можел да ја разбере „Калимеро дипломатијата на Владата“ BorisVM Macedonian Daily News 0 20-02-2009 23:30
Не знам, не би можел во овој момент да кажам BorisVM Macedonian Daily News 0 26-01-2008 04:33


All times are GMT +2. The time now is 09:00.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51