Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 27-10-2010, 22:30   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Пописот не е за партиите, туку е во интерес на државата

Експертите на Еуростат од пред два дена започнаа со набљудување на финалните подготовки за пописот во Македонија што треба да се одржи во април 2011 година.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Балканска крчма Jakov Macedonian History 135 12-03-2010 22:04
Грција во долгови до гуша BorisVM Macedonian Daily News 4 12-12-2009 15:52
Транзитира ли Македонија во Клеронационалистичка зона на самракот ateisst Religion and Mythology 0 03-12-2009 13:47
SVETA TROICA. stepo Religion and Mythology 6 15-11-2009 15:27
Христовата ИДЕОЛОГИЈА ateisst Religion and Mythology 6 11-06-2009 01:02


All times are GMT +2. The time now is 11:54.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51