Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-09-2010, 22:01   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Политиката да мисли на државата, а не на џебот!

19 години самостојност, 19 години барање излез од економското дно. Македонија, која ја стекна независноста како најсиромашна република во екс- Југославија, денес е пак на опашката од регионот речиси по сите параметри.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Балканска крчма Jakov Macedonian History 135 12-03-2010 22:04
Грција во долгови до гуша BorisVM Macedonian Daily News 4 12-12-2009 15:52
Транзитира ли Македонија во Клеронационалистичка зона на самракот ateisst Religion and Mythology 0 03-12-2009 13:47
Пратениците го променија уставот во делот за избор на претседател на државата BorisVM Macedonian Daily News 0 10-01-2009 07:00
Државата полна со пари, а граѓаните сиромашни Unreal News and Political talks 5 18-04-2007 22:40


All times are GMT +2. The time now is 11:56.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51