Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 29-06-2010, 15:50   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Поголеми права за поседување оружје

Врховниот суд на САД донесе одлука со која се проширува Законот од 1998 година, според која сите Американци имаат право да поседуваат оружје. Со стариот закон, поседувањето на оружје беше забрането во Чикаго.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Чекор понапред кон свет без атомско оружје? BorisVM Macedonian Daily News 2 07-04-2010 12:59
Не прифаќаме да се уриваат индивидуалните човекови права со присила и уцена barba Macedonian Daily News 0 06-02-2010 17:18
Златна ПРАГА Mara Travel and Places to Visit 7 21-08-2009 20:58
Европскиот суд за човекови права ја отфрли жалбата на Јован Вранишкоски против Република М BorisVM Macedonian Daily News 0 27-06-2009 02:00
Генерално Владата ги почитува човековите права, иако има проблеми во некои области BorisVM Macedonian Daily News 0 27-02-2009 01:10


All times are GMT +2. The time now is 15:44.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51