Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 14-07-2010, 21:00   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,362
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Подобра заштита за сезонските работници

Сезонските работници од државите кои не се членки на ЕУ, во иднина би требало да бидат подобро заштитени. Европската комисија обелодени предлог-мерки за заштита, кои треба да бидат одобрени од Советот на министри и ЕП.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Се самоуби Саит Рушити, еден од главните обвинети во случајот Мавровски работници barba Macedonian Daily News 4 24-05-2010 16:30
Заштита при секс...дали?? каква ??зошто??Кондомите како најдобра заштита и контрацепција?? FIONCICA Love and Sex 14 08-03-2010 22:40
Граѓански здруженија за Законот за заштита на правата на пациентите BorisVM Macedonian Daily News 0 21-01-2009 22:50
Дали на Македонија и е потребен посебен закон за заштита од семејно насилство? BorisVM Macedonian Daily News 0 08-02-2008 21:50
Утре отворен ден во Дирекцијата за заштита на лични податоци BorisVM Macedonian Daily News 0 27-01-2008 23:50


All times are GMT +2. The time now is 09:01.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51