Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 17-12-2010, 10:12   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Поддршка за еврото со здружени сили

По постигнатата согласност за натамошните мерки за стабилизација на еврозoната, лидерите на ЕУ денеска на Самитот во Брисел ќе се осврнат на проширувањето на Унијата и на надворешно-политичките прашања.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Еврото ќе ја доживе судбината на "југото" barba Macedonian Daily News 0 20-05-2010 21:16
Еврото стои на стаклени нозе?! BorisVM Macedonian Daily News 0 23-03-2010 15:50
Поддршка за монашкото братство од Бигорски barba Religion and Mythology 9 01-10-2009 23:28
Македонија чека поддршка од Бугарија за НАТО и за trimoreta News and Political talks 52 29-11-2007 23:09
Лора Крафт и дава поддршка на МКД за влез во ЕУ wolf_pack News and Political talks 3 18-06-2007 00:57


All times are GMT +2. The time now is 15:45.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51