Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-07-2010, 18:10   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,367
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Пивото ќе ја обедини Белгија

Несогласувањата меѓу Фламанците и Валонците во Белгија траат со децении. Но, кога станува збор за пивото - сите се сложни. Имено, пивото може да стане фактор на национално обединување во поделената Белгија.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Почеток на крајот на Белгија? BorisVM Macedonian Daily News 0 15-06-2010 12:50
Белгија не дава политички азил на економски бегалци BorisVM Macedonian Daily News 0 09-03-2010 11:40
Светската здравствена организација го покрена нивото на опасност од свински грип BorisVM Macedonian Daily News 0 01-05-2009 02:40
Белгија: Почеток на распаѓање на земјата? vlade_20 World News 3 24-11-2007 23:09
Белгија се движи кон „кадифен“ развод barba News and Political talks 27 19-09-2007 22:37


All times are GMT +2. The time now is 21:57.



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51