Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 23-07-2010, 11:02   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Одлука „тешка“ за Србија, „историска“ за Косово

Меѓународниот суд во Хаг потврди дека декларацијата за независност на Косово не го повредила меѓународното право, затоа што тоа не содржи забрана за такви декларациии. Србија најави продолжување на дипломатската борба.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Србија не мора да бира меѓу ЕУ и Косово BorisVM Macedonian Daily News 0 06-03-2010 23:10
Србија и Русија и натаму единствени во врска со Косово BorisVM Macedonian Daily News 2 20-10-2009 23:03
Македонија меѓу Србија и Косово BorisVM Macedonian Daily News 0 29-05-2009 20:50
Македонија и Србија остануваат со различни ставови за Косово BorisVM Macedonian Daily News 0 08-05-2009 16:10
Независно Косово Philip-De-Macedon News and Political talks 9 23-11-2007 10:32


All times are GMT +2. The time now is 15:46.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51