Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-11-2010, 11:42   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,368
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Никој не се откажува

Ниту противницте на атомската енергија се откажуваат од протестите, ниту возот со радиоактивен материјал го запре патот до Горлебен. Протестите против атомската енергија се едни од најмасовните во последните години.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Господин и госпоѓа Никој BorisVM Macedonian Daily News 0 21-11-2009 11:40
Седум работи кои никој не Ви ги кажува за бракот. aha Love and Sex 3 06-08-2009 11:05
Се носи Закон за државни службеници, а никој не ја обелоденува бројката на административци BorisVM Macedonian Daily News 0 07-07-2009 03:51
Срѓан Керим се откажува од претседателската трка BorisVM Macedonian Daily News 0 21-01-2009 22:50
12 работи што никој маж не сака да ги чуе од жена Unreal Women's and Men's Corner 4 03-07-2007 21:52


All times are GMT +2. The time now is 13:11.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51