Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 29-07-2010, 00:00   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Неискрена поддршка за Турција

Додека зачленувањето на Исланд во ЕУ може да биде спречено само од неговото население, негодувањата против влезот на Турција и натаму се големи. Само Британците имаат поинаков став, меѓутоа од погрешни причини.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Турција формира блискоисточна слободна трговска зона achtung_panzer World News 1 14-06-2010 18:58
Македонија чека поддршка од Бугарија за НАТО и за trimoreta News and Political talks 52 29-11-2007 23:09
Крсте Мисирков MakOhrid Macedonian History 6 22-07-2007 00:13
Лора Крафт и дава поддршка на МКД за влез во ЕУ wolf_pack News and Political talks 3 18-06-2007 00:57
Над милион Турци на протести во Измир, Турција wolf_pack World News 1 14-05-2007 00:13


All times are GMT +2. The time now is 11:54.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51