Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-10-2010, 14:40   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Моќта на зборот

Кристијан Вулф, новиот германски претседател, во говорот по повод 20 годишнината од обединувањето на Германија, говореше на тема-интеграција. Иднината им припаѓа на државите кои се отворени за други култури, истакна тој.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ДЕСЕТ ПРИЧИНИ ЗОШТО ВЕРУВАМ ДЕКА БИБЛИЈАТА Е ЗБОРОТ БОЖЈИ од Р.А.Тори (R.A.Torrey) stepo Religion and Mythology 59 04-02-2011 23:55
Ноќта кога загинаа три илјади луѓе BorisVM Macedonian Daily News 0 03-12-2009 14:20
Колкава е моќта на европарламентарците? BorisVM Macedonian Daily News 0 07-06-2009 10:30
Струга ќе одбележи три години од ноќта на отпорот strich News and Political talks 5 21-07-2007 03:31


All times are GMT +2. The time now is 15:45.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51