Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-11-2010, 12:41   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,368
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Моќта на лобистите

Бројот на лобистите во германската политика значително порасна по преместувањето на владата од Бон во Берлин. Критичарите предупредуваат дека лобистите имаат преголема моќ и дека врските со политиката се нетранспарентни.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Моќта на „факелакито“ BorisVM Macedonian Daily News 0 29-12-2009 20:10
Ноќта кога загинаа три илјади луѓе BorisVM Macedonian Daily News 0 03-12-2009 14:20
Нов баланс на моќта BorisVM Macedonian Daily News 0 19-11-2009 23:30
Ладно пиво и вкусна скара во следниве 4 дена од утро до доцна во ноќта ќе се пие и јаде во BorisVM Macedonian Daily News 0 17-07-2009 17:40
Колкава е моќта на европарламентарците? BorisVM Macedonian Daily News 0 07-06-2009 10:30


All times are GMT +2. The time now is 13:11.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51