Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 26-08-2010, 17:33   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Мисијата на Мајка Тереза продолжува

Денес се навршуваат 100 години од раѓањето на Мајка Тереза, големата хуманистка, која светот ја запамети како „жената мала по стас, но со џиновско срце“. Хуманата мисија продолжува со сестрите од нејзиниот ред.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Мајка Тереза од Калкута nevernik Religion and Mythology 5 08-09-2010 23:24
ВИСТИНСКИ ПОКЛОНИЦИ gospel Religion and Mythology 6 21-06-2010 13:13
И дванаесет години по смртта на Мајка Тереза интересот за нејзиниот мајчински дух не е изг BorisVM Macedonian Daily News 0 23-06-2009 13:30
Поддржувачите на Мајка Тереза против црква на плоштадот Македонија BorisVM Macedonian Daily News 0 09-02-2008 22:00
10 год. од упокојувањето на Мајка Тереза tomislav1978 Events 1 07-09-2007 01:08


All times are GMT +2. The time now is 03:42.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51