Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 18-07-2010, 22:10   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,363
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Миграцијата во ЕУ се намалува

Во 27-те земји-членки на ЕУ во 2008 година државјанството зеле околу 700.000 луѓе. Тоа се околу 11.000 помалку отколку годината предходно, соопшти европската служба за статистика Еуростат неодамна во Брисел.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Миграцијата не е причина за десниот популизам BorisVM Macedonian Daily News 0 07-06-2010 23:21
Дневни економски и бизнис вести TrOtOaRkA Business and Economy 3262 03-06-2010 17:12
Старосната граница на зависниците од опојни дроги во Куманово константно се намалува BorisVM Macedonian Daily News 0 13-06-2009 23:50
КФОР се намалува BorisVM Macedonian Daily News 0 12-06-2009 23:40
Да запре миграцијата на младите BorisVM Macedonian Daily News 0 18-03-2009 17:40


All times are GMT +2. The time now is 21:18.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51