Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 15-08-2010, 15:02   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Македонците ги очекува тешка есен?

Македонија се соочува со бран поскапувања. Аналитичарите очекуваат стабилизација на цените,а владата најавува интервенција од државните резерви ако се остварат прогнозите за нов скок на цените во септември.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Македонија vs. Бугарија Makedon Macedonian History 117 08-06-2018 20:03
Бугарите потврдија- ПОСТОЕЛЕ МАКЕДОНЦИ Makedon Macedonian History 154 14-03-2010 15:22
Љубе Бошковски очекува поддршка од Македонците од дијаспората и од Албанците BorisVM Macedonian Daily News 0 15-02-2009 22:40
Најголемите лаги на бугарската пропаганда Makedon Macedonian History 5 21-04-2007 14:43
Историски лекции by Македон Makedon Macedonian History 1 21-04-2007 07:15


All times are GMT +2. The time now is 03:44.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51