Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 28-10-2010, 22:40   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,367
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Лустрацијата во Србија - пуст сон?

Лигата на социјалдемократите од Војводина започна кампања во Србија за конечно да почне да се спроведува Законот за одговорност за кршење на човековите права, познат како Закон за лустрација, донесен во 2003 годинa.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Дневни економски и бизнис вести TrOtOaRkA Business and Economy 3262 03-06-2010 17:12
Федерализација на Србија barba News and Political talks 14 15-08-2007 08:13
Македонија да не дозволи распарчување на Србија barba News and Political talks 8 06-08-2007 02:04
Крсте Мисирков MakOhrid Macedonian History 6 22-07-2007 00:13
Земјоделските производи од Србија MK News and Political talks 1 20-05-2007 19:33


All times are GMT +2. The time now is 21:58.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51