Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 09-08-2010, 13:50   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,367
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Криза со задоцнување

Германското градежништво во моментов и во месеците што следат не може да се пожали на недостиг од работа. Но, подолгорочно перспективите не се толку сјајни. Вкупно браншата годинава очекува благо намалување на приходите.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Дневни економски и бизнис вести TrOtOaRkA Business and Economy 3262 03-06-2010 17:12
Црвенковски – не правиме сценарија за криза, водиме разговори со партии за излез од пробле BorisVM Macedonian Daily News 0 05-07-2009 03:30
Економската криза влијае и врз безбедноста во светот BorisVM Macedonian Daily News 0 06-05-2009 15:50
Светската економска криза ќе го отежни приемот на нови земји членки во Европската унија BorisVM Macedonian Daily News 0 04-03-2009 01:55
Синдикатите и економската криза BorisVM Macedonian Daily News 0 14-01-2009 07:51


All times are GMT +2. The time now is 23:54.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51