Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 29-06-2010, 15:50   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Кого го сакаат граѓаните за иден претседател?

На 30.06.10 се бира новиот германски претседател. И додека експертите очекуваат тесен исход на гласањето во Сојузното собрание, анкетите на јавното мислење покажуваат дека апсолутен фаворит на граѓаните е Јоахим Гаук.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Граѓаните сакаат, ама уште е рано BorisVM Macedonian Daily News 0 24-03-2010 04:00
На денешен ден: Davor_B Events 101 03-09-2009 18:02
До ноќеска на полноќ можат да се поднесуваат кандидатури за иден Претседател и градоначалн BorisVM Macedonian Daily News 0 15-02-2009 22:40
Срѓан Керим нов претседател на Г.А на ОН Aleksandra News and Political talks 52 16-03-2008 12:19
Тадиќ: Граѓаните да покажат дека не сакаат назад BorisVM Macedonian Daily News 0 26-01-2008 19:20


All times are GMT +2. The time now is 11:54.



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51