Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-07-2010, 17:40   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Кој ја забавува интеграцијата - ЕУ или Србија?

Претседателот на Европскиот совет Херман ван Ромпој пристигна во посета на Белград во момент кога европскиот ентузијам во Србија е во криза. Кој повеќе ја забавува европската интеграција на Србија: Брисел или Белград?

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Масони Wonder Мистерии 617 13-06-2018 20:20
ѓакон Горан Стојчевски - УНИЈА (РИМОЦЕНТРИЧЕН УНИВЕРЗАЛИЗАМ) barba Religion and Mythology 2 17-02-2010 12:10
Рајската УТОПИЈА според Куранот и Библијата ateisst Religion and Mythology 4 23-08-2009 02:27
Христовото РЕШЕНИЕ за Проблемот на Комунистичко - Анархистичката Идологија ateisst Religion and Mythology 1 24-06-2009 19:18
#macedonia FAQ / Најчесто поставувани прашања imported_VMOldUser #macedonia IRC FAQ 1 22-12-2004 02:37


All times are GMT +2. The time now is 11:53.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51