Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-07-2010, 04:15   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,363
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Кој кога оди в пензија во ЕУ?

Старосната граница за заминување во пензија стана една од поважните теми во ЕУ. Повод е буџетската криза во Грција и неколку други земји, кои се борат со високи државни задолжувања.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Евангелие и поука за денес barba Religion and Mythology 294 07-03-2011 15:24
Грчкиот Тројански Коњ наречен Православие ateisst Religion and Mythology 6 05-01-2010 16:28
Дали Исламот Православие Католицизам Протестантизам се Монотеистички Религии ? ateisst Religion and Mythology 11 04-09-2009 03:06
Зошто Бог го ОСУДУВА Верувањето ateisst Religion and Mythology 0 23-08-2009 21:34
Христовото РЕШЕНИЕ за Проблемот на Комунистичко - Анархистичката Идологија ateisst Religion and Mythology 1 24-06-2009 19:18


All times are GMT +2. The time now is 21:18.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51