Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-12-2010, 21:40   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,362
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Која е тајната на данската формула против невработеност?

Данска е единствена земја во ЕУ која има многу флексибилен пазар на труд. Овој модел се покажа како многу успешен. Која е формулата на успехот и дали може овој модел да се спроведе и во други европски земји?

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Грчкиот Тројански Коњ наречен Православие ateisst Religion and Mythology 6 05-01-2010 16:28
Транзитира ли Македонија во Клеронационалистичка зона на самракот ateisst Religion and Mythology 0 03-12-2009 13:47
Македонскиот историчар проф. д-р Зоран Тодоровски Bozho Macedonian History 42 12-02-2009 21:31
Непознат извештај на Методија Шаторов - Шарло barba 19-20th century 24 28-11-2007 14:20
Историски лекции by Македон Makedon Macedonian History 1 21-04-2007 07:15


All times are GMT +2. The time now is 09:02.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51