Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-11-2010, 12:02   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,362
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post Кина го контролира пазарот на суровини

Германија е еден од најголемите потрошувачи на суровини во светот. Гледано статистички секој Германец во животот троши 1.000 тони суровини. Но, земјата е зависна од увозот на метални суровини значајни за индустријата.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Деби на Кина на Минхенската конференција BorisVM Macedonian Daily News 0 06-02-2010 15:40
Помирување меѓу ЕУ и Кина BorisVM Macedonian Daily News 0 21-05-2009 18:50
Претседателот на Народна Република Кина испрати честитка до Ѓорѓе Иванов BorisVM Macedonian Daily News 0 28-04-2009 14:20
Кина слави 50 години од преземањето на власта во Тибет BorisVM Macedonian Daily News 0 28-03-2009 19:20
Амбасада на Кина во Аеродром barba Macedonian Daily News 0 26-01-2009 13:34


All times are GMT +2. The time now is 08:59.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51