Virtual Macedonia Forums  

Go Back   Virtual Macedonia Forums > Macedonia > News and Political talks > Macedonian Daily News

Share This Forum!  
  

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 11-09-2010, 22:40   #1 (permalink) Top
Stay Thirsty My Friends!
 
BorisVM's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Skopje, Macedonia.
Posts: 27,366
Pictures: 5
Agreed: 7
Agreed 36 Times in 32 Posts
Post „Карштат“ пред нова етапа во својата историја

Во Германија концептот на купување во стоковните куќи стана особено популарен во 20. век, но новиот милениум беше знак за тивкото умирање на најголемиот синџир на стоковни куќи во Германија, „Карштат“.

Прочитајте повеќе...
BorisVM is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ОТКРИВАЊЕТО И ПРЕНЕСУВАЊЕТО НА МОШТИТЕ НА ПРЕПОДОБНИОТ СЕРАФИМ ВО 1991 ГОДИНА barba Religion and Mythology 0 16-01-2010 16:16
ВЕЛИГДЕН - Христово Воскресение Sisi Events 36 21-04-2009 15:38
Идниот суд barba Religion and Mythology 0 15-04-2009 12:47
Павел Шатев MakOhrid Macedonian History 73 16-11-2008 19:52
Историски лекции by Македон Makedon Macedonian History 1 21-04-2007 07:15


All times are GMT +2. The time now is 11:57.1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51